Een groenrijke tuin, ruime parkeergelegenheden voor zowel auto's als fietsen en een plek voor medewerkers om te kunnen ontspannen. Zo luidde de opdracht van Aegon Leeuwarden. Zomerse bloemen, bruinrode herfstbladeren en winterse silhouetten zijn door het jaar heen te zien in deze kleurrijke buitenruimte. Het cortenstaal geeft een warme uitstraling aan de tuin en de omliggende bebouwing en door het gebruik van rechte lijnen richting de entree voel je je meer dan welkom bij Aegon in Leeuwarden. Het sleutelwoord circulair is terug te vinden in de gehele bedrijfstuin. Dit betekend dat de gebruikte materialen in deze tuin herbruikbaar en duurzaam zijn. Alle oude verhardingen, banken, putten en hemelwaterafvoerbuizen zijn hergebruikt. Natuurlijk zijn er ook duurzame producten toegevoegd. We hebben mooie robuuste banken van cortenstaal en Nederlands eiken geplaatst. Daarnaast hebben we plantenbakken geplaatst die gemaakt zijn van corstenstaal. Dit geeft een warme uitstraling, maar is ook te demonteren en gemakkelijk te recyclen. De buitenruimte wordt goed in gebruik genomen van medewerkers, maar ook van medewerkers van omliggende bedrijven. Mensen genieten van hun kop koffie, er wordt geluncht en mensen ontmoeten elkaar.

Galerij van dit artikel