Uitvoerder – Projectleider (m/v)

Zoek jij naar een afwisselende en verantwoordelijke baan in het groen? Word Uitvoerder – Projectleider bij Snoek Puur Groen! In deze gecombineerde functie werk je zowel buiten als binnen en ben je volop in de LEAD.

Getriggerd; Lees dan snel onze vacature en kom ons vakkundige en gezellige (Groene) team versterken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een modern en professioneel bedrijf dat zich dagelijks inzet voor een groene buitenruimte. We geven tuinadvies, maken tuinontwerpen en zorgen voor de aanleg en onderhoud van groene projecten. Van particuliere tuinen tot de complete herinrichting van buitenruimtes: wij werken aan gevarieerde projecten in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Ook hebben we grote, landelijke projecten in onze portefeuille.

Bij al onze opdrachten vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat vertaalt zich in onze vier pijlers: duurzaamheid, biodiversiteit, circulariteit en klimaatadaptatie. Benieuwd aan wat voor mooie opdrachten wij zoal werken? Bekijk dan onze projectpagina!

Wat ga je doen?

Jij hebt als Uitvoerder – Projectleider een veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor de gehele organisatie en correcte uitvoering van de diverse aanleg- en onderhoudsprojecten. Ook voer jij grotendeels van begin tot eind realisatie- en herinrichtingsprojecten uit. Projecten kennen voor jou geen geheimen: je bewaakt de voortgang, planning, kosten en behoudt continu het overzicht. Zo zorg jij voor rendabele projecten. Daarnaast ben je een kei in het aansturen van een groep vakmensen en ben je ook coachend waar nodig.

Wat vragen we van jou?

  • HBO-niveau;
  • VCA VOL-certificaat (of bent bereid deze te behalen);
  • Rijbewijs B (E);
  • BHV-certificaat.

Dat zijn de praktische kanten, maar eigenlijk willen we graag dat je plezier hebt in je werk. Dat is ook meerwaarde!

Heb jij een schat aan vakkennis en ervaring in de Groene sector of in de Bouw of Infra sector dan horen we graag van je! Zijn daarnaast je communicatieve en leidinggevende vaardigheden sterk ontwikkeld en kun jij jouw projectgebonden ploeg(en) optimaal instrueren en begeleiden gedurende de hele projectperiode? Ook dan leren we jou heel graag kennen!

Met je klant- en kwaliteitsgerichtheid onderhoud je het contact met de verschillende opdrachtgevers, onderaannemers en overige betrokkenen. Onze opdrachtgevers zijn vooral woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, bedrijven en overheidsinstellingen.

Tot slot bereik jij met je stressbestendigheid en praktische, doelgerichte en probleemoplossende kijk op zaken optimale resultaten.

Wat bieden wij jou?
Bij Snoek Puur Groen bieden we jou een professionele werkomgeving met een informele sfeer. Samen met een kundig team met ruim 120 gezellige collega’s werk je aan mooie en gevarieerde projecten. Ook word je een onderdeel van onze koers en visie: één met de natuur, in alles wat we doen. Daarnaast hebben wij oog voor onze medewerkers. Zo werken we graag vanuit ieders talent.

  • Bij ons mag (of eigenlijk moet) je jezelf zijn, we houden van eerlijk & oprecht;
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Een vast contract behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de Uitvoerder / Projectleider die wij zoeken?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je een mail sturen naar f.land@snoekpuurgroen.nl. of bel met 0566 62 15 41 en kies optie 3. Vraag naar mw. Frederika Land (HR-Adviseur)

Terug naar vacatures

Ben jij degene die wij zoeken?

Vul het onderstaande formulier in en onze HR-adviseur neemt spoedig contact met je op.

  Upload CV

  Motivatiebrief

  Hoe heb je deze vacature gevonden?

  Je bent vier stappen van jouw nieuwe, uitdagende baan verwijderd:

  • 1. Solliciteer op jouw droombaan

   Nadat je hebt gesolliciteerd, streven wij ernaar om jou binnen een week van een reactie te voorzien en weet jij of je binnenkort uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.
  • 2. Plan een sollicitatiegesprek in

   Onze HR-adviseur neemt contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek of om een telefonische intake te doen.
  • 3. Kom langs op één van onze vestigingen

   Je komt langs voor een sollicitatiegesprek op één van onze vestigingen en ontmoet jouw potentiële leidinggevende.
  • 4. Begin met jouw nieuwe baan

   Zijn alle partijen enthousiast en is er overeenstemming bereikt over alle arbeidsvoorwaarden? Dan kan jouw nieuwe baan beginnen!
  Bekijk alle vacatures