Uw tuin in goede handen

Wilt u de tuin aanpakken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u advies nodig over snoeien of planten? Snoek Puur Groen staat voor u klaar en zorgt voor een tuin waar u het hele jaar trots op bent en van kunt genieten.

We creëren een tuin die leeft, groeit en bloeit. En gebruiken daarbij het liefst duurzame materialen en zorgen voor zo min mogelijk afval. Uw tuin gaat langer mee en draagt bij aan het welzijn van iedereen.

Wilt u het beste van de natuur in uw eigen tuin zonder daar zelf werk van te hebben? Behalve advies, tuinontwerp en tuinaanleg, verzorgen wij ook het onderhoud. Uw tuin is in goede handen.

Wilt u ook maximaal genieten van uw tuin?

Stel uw vraag of maak een afspraak

Laat uw ideale tuin door ons ontwerpen

Onze tuinarchitecten denken graag mee en vertalen uw ideeën en wensen naar een tuin of dakterras, waar u maximaal van kunt genieten.

Hoeveel onderhoud heeft uw ideale tuin nodig? Kiest u voor strakke lijnen of juist geurige bloemen? Of wilt u energie besparen met een groen dak of een groene gevel? Wij adviseren en ontwerpen een tuin, die past bij uw wensen en door de natuur wordt ondersteund.

Wij komen met creatieve en innovatieve groene oplossingen. Maar zorgen bovenal voor een tuin die de uitstraling heeft die bij uw wensen aansluit.

Wilt u ook groen om trots op te zijn?

Maak een afspraak en laat u verrassen

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag over snoeien of planten? Wilt u een offerte, tips of advies? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

    Groen voor uw bedrijf om trots op te zijn

    Of het nu gaat om een fijne tuin, mooi groen bij uw bedrijf of een natuurlijke speelplek, onze groenvoorzieningen maken het leven van iedereen mooier en aangenamer. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

    Puur Groen voor zakelijk