Ontstaan uit passie voor natuur

Onze oprichter Germ Snoek begon destijds in Grou als hovenier. Vanaf het prille begin in 1979 gaan we zorgvuldig om met de natuur, ons personeel en onze klanten. Voor ons is duurzaamheid veel meer dan een modewoord.

We denken graag met u mee en komen met slimme en innovatieve oplossingen, zodat u maximaal kunt blijven genieten van het beste van de natuur.

Circulair groen is zo’n voorbeeld. Hierbij wordt geen afval geproduceerd en is er minder onderhoud nodig. Uw tuin gaat langer mee en draagt bij aan het welzijn van iedereen.

Inmiddels werken er zo’n 100 gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers bij ons bedrijf en hebben we een tweede vestiging in Emmen. Stuk voor stuk vakmensen die echt iets unieks voor u maken en waar u jarenlang plezier van heeft.

Onze visie is puur groen

En dat wilden we terug laten komen in onze naam. Snoek Puur Groen zegt direct waar we voor staan: één met de natuur, in alles wat we doen.

Meer groen zorgt voor ontspanning én inspiratie, maar ook voor meer biodiversiteit en minder uitstoot. We maken van uw tuin of buitenruimte een plek om te genieten van de geuren, kleuren en geluiden van de natuur.

We realiseren al uw tuin- en groenwensen. Zo kan een groene muur een oplossing zijn voor een klein oppervlak of geeft een groene gevel uw pand een totaal andere uitstraling. Of wat denkt u van gezonder spelen op een natuurlijk speelterrein of een levende tuin waarin allerlei dieren en insecten zich welkom voelen? Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden.

Branchevereniging VHG

Snoek Puur Groen is aangesloten bij Branchevereniging VHG. Hieronder kunt u de Algemene leveringsvoorwaarden vinden voor zowel zakelijk als particulier:

Algemene leveringsvoorwaarden zakelijk

Algemene leveringsvoorwaarden particulier

Meer informatie over de Garantie van uw VHG-hovenier