Walbeschoeiing

Voor het beschermen van de waterkant of oever tegen bijvoorbeeld afkalven en golfkrachten, wordt gebruik gemaakt van walbeschoeiing. Daarom verdient uw walbeschoeiing echte aandacht. Of het nu gaat om walbeschoeiing bij uw woning, een recreatiepark of haven. Wij zorgen voor een duurzame oplossing, die past bij uw wensen en behoeften.

Walbeschoeiing heeft vele voordelen
Naast dat walbeschoeiing de waterkant of oever beschermd, kunt u uw tuinoppervlakte ook beter benutten en zorgt het voor een strakke afwerking. Wij werken met zowel hardhout met FSC keurmerk als kunststof materiaal. Beide hebben een lange levensduur. Hardhout heeft ongeveer een levensduur tot 15 jaar en kunststof zelfs een levensduur tot 50 jaar. En omdat het eindproduct weer recyclebaar is, dragen we ons steentje bij aan een circulaire economie.

 

Neem contact met ons op

Vervangen of renoveren
Is uw huidige walbeschoeiing aan vervanging toe? Het compleet vervangen van walbeschoeiing is een grote investering en niet altijd nodig. Soms is renoveren ook een mogelijkheid. Wij komen graag langs om mogelijkheden te bekijken.

Samen met de buren
Woont u in een waterrijke buurt waar ook uw buren of de gehele buurt walbeschoeiing nodig heeft? Het is dan voordeliger om dit gezamenlijk op te pakken. Onze vakmensen adviseren u en uw buurtgenoten graag over de mogelijkheden die passen bij uw wensen en behoeften.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.