Meer groen in uw werkomgeving

Of het nu gaat om een mooie tuin of buitenruimte, een groene speeltuin voor een school of een recreatiepark. Wij zorgen voor de juiste balans en een aangename omgeving.

Met een groene muur, een groene gevel of een natuurlijke waterpartij zorgen we niet alleen voor een prachtig visitekaartje, maar ook voor ontspanning en inspiratie. Daarnaast houden wij zoveel mogelijk rekening met de biodiversiteit en de natuur.

Snoek Puur Groen realiseert een bedrijfstuin of buitenruimte voor u waar uw werknemers, scholieren en bezoekers het hele jaar van genieten. Want behalve advies, ontwerp en aanleg, verzorgen wij ook het onderhoud. Uw groen is in goede handen.

Wilt u ook genieten van meer groen?

Neem contact met ons op

Bestrijden van gladheid in de wintermaanden? Wij staan voor u klaar.

Lees meer
Inspiratie komt tot bloei
Natuurlijk spelen op schoolplein de Kwinkslag
De power van interieur beplanting
Ontspannen groen in de zorg

Wilt u ook een slim ontwerp dat past bij uw uitstraling?

Onze tuinarchitecten denken graag mee en vertalen uw wensen naar een tuin of buitenruimte, die inspireert of juist zorgt voor ontspanning.

Wij komen met creatieve en innovatieve groene oplossingen voor in en om uw bedrijf. Verantwoord omgaan met de omgeving hoort daarbij. Zo kiezen we vaak voor circulair groen, waarbij bijvoorbeeld minder onderhoud nodig is en geen afval geproduceerd wordt.

Wij willen echt iets unieks voor u maken: een bedrijfstuin, groen dak, speelplaats of buitenruimte, waar u jarenlang plezier van heeft!

Wilt u ook groen om trots op te zijn?

Maak een afspraak en laat u verrassen

Trotse partners van Snoek Puur Groen

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vul hier uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

    Een tuin om trots op te zijn

     Of het nu gaat om een fijne tuin of een dakterras, onze diensten maken uw leven groener en aangenamer. Van advies en aanleg tot ontwerp en onderhoud van uw tuin. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

    Puur Groen voor particulieren