Voor een professioneel groenbeleid van overheden is een gezonde, veilige en groene omgeving waar burgers kunnen werken en recreëren essentieel. Er is een direct verband tussen de gezondheid en welzijn van burgers en de aanwezigheid van groen in de omgeving. Groen brengt mensen in beweging en is een belangrijk medicijn tegen de obesitasepidemie bij volwassenen en kinderen. Wie uitzicht heeft op groen is gelukkiger dan iemand zonder dat uitzicht. Groen speelt een belangrijke rol in CO2-vermindering en klimaatbeheersing in de bewoonde omgeving. Het is duidelijk: het belang van groen voor burgers kan nauwelijks overschat worden. Snoek Hoveniers is uw partner bij uitstek als het gaat om professioneel groen. We beheersen alle facetten van het vak en wij denken graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor renovatie of aanleg van speelplekken, het ontwerpen en realiseren van groenvoorziening in nieuwbouwwijken en het onderhoud van stadsgroen. Maar ook voor het voorbereiden van aanzienlijke infrastructurele werken als uitbreidingsplannen, ruilverkavelings- of wegwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met altijd als focus: het belang van groen voor mens en samenleving!

Galerij van dit artikel