Samen met uw collega’s, klanten en leveranciers genieten van geweldige kerstsferen in en rondom uw kantoor. Huur dan kerstbomen en kerstdecoratie bij Snoek Puur Groen! Of het nu gaat om kerstbomen voor binnen of buiten, sfeervolle kerstverlichting, kerststukken met echt groen of kerstdecoratie? Met onze kerstservice bent u verzekerd van een verzorgde kerstaankleding van uw werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat de kerstversiering in uw gewenste maten en kleuren op het juiste moment bezorgd, geplaatst en weer opgehaald worden.

Wij bieden u een compleet verzorgde kerstsfeer in uw bedrijf. We plaatsen de
bomen, tuigen ze bij u naar wens op en halen ze na de feestdagen weer weg. U heeft er geen omkijken naar; u hoeft er samen met uw medewerkers en klanten alleen maar van te genieten!

Download de kerstbrochure 2021

 

Kerstbomen
Wij hebben een ruim assortiment aan kerstbomen voor binnen, buiten en in diverse hoogtes. Voor binnen werken wij alleen met kunstbomen, welke nauwelijks van echt te onderscheiden zijn en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Wij hebben een groot assortiment aan natuurlijke kerstbomen voor buiten in elke vorm of maat die u maar wenst. De kerstbomen worden geheel naar uw smaak en
wensen versierd, passend bij uw organisatie.

Stimuleer de biodiversiteit met een kerstboom
Ook de buitenkant van uw bedrijfspand kunnen we volledig omtoveren in kerstsfeer. Van kerstverlichting, vlaggenmast kerstboom tot echte kerstbomen. Heeft u er wel eens aan gedacht om een kerstboom te laten planten? Dit zorgt niet alleen voor de ultieme kerstsfeer, maar stimuleert ook de biodiversiteit. Wij informeren u graag over de juiste boom en de juiste plaats voor de boom, zodat u jaren kunt genieten van deze boom.

Bijpassende kerstboeketten, kerststukken en
kerstdecoratie
Naast kerstbomen bieden wij u ook de mogelijkheid om kerststukken of kerstboeketten te bestellen. Bijvoorbeeld voor op de receptiebalie of om de
kantoortuin een extra kersttint te geven. U kunt kiezen uit een breed assortiment kerststukken en kerstboeketten. Heeft u andere wensen, laat het ons dan even weten.

Toe aan iets vernieuwends met Kerst?
Een uniek pronkstuk tijdens de feestdagen is de Chrismy. De Chrismy is uit 1 stuk gegoten en is 100 cm hoog, in verschillende kleuren leverbaar en de lichtsterkte is verstelbaar. Ook voor buiten is de Chrismy ideaal, door de hoogwaardige kwaliteit is deze geschikt voor vele weersomstandigheden. Dit unieke kerst in uw organisatie laten shinen? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?
Samen bespreken we wat uw wensen zijn qua afmetingen, kleuren en versiering en wij leveren de kerstbomen, kerststukken en versiering zoals
afgesproken op het met u afgesproken moment. Ook zorgen wij voor de plaatsing en dat alles er naar wens bij staat. Na de kerst komen we op de dag van uw keuze weer langs alles op te halen, decoraties te verwijderen en alles netjes op te ruimen. U heeft er geen werk van!

Wilt u zorgeloos genieten van warme kerstsferen, passend bij uw bedrijfsuitstraling? Neem dan contact met ons op via 0566 62 15 41
kerst@snoekpuurgroen.nl

Weet je al precies wat je wilt bestellen? Klik hier om direct je bestelling door te geven. Reserveer uw kerstboom en kerstdecoratie tijdig. Dan bent u ervan verzekerd dat uw organisatie op tijd in kerstsfeer is.