Snoek Puur Groen lanceert magazine

Afgelopen april zijn we een nieuwe weg ingeslagen: niet alleen onze nieuwe naam en huisstijl, maar ook de manier waarop we ons aan de wereld presenteren. Snoek Puur Groen is onze nieuwe naam waar we de afgelopen periode nog meer gestalte aan hebben gegeven. Zo hebben we een geheel nieuwe website en, misschien heb je ze al zien rijden, ons wagenpark is geheel vernieuwd. Als kers op de taart geven we ons eigen magazine uit boordevol met groene inspiratie!

Puur Groen
Over de naam hoefden we niet lang na te denken. Puur Groen is de naam en weerspiegeld onze pure circulaire en duurzame werkwijze. In Puur Groen lees je alles over groene producten, innovatieve oplossingen en natuurlijk een kijkje in verschillende inspirerende tuinprojecten. Bijzonder is de koppeling die we tussen projecten en de wereldbekend Global Goals hebben gelegd. Zo zie je in één oogopslag op welke manier projecten bijdragen aan de door de VN vastgestelde werelddoelen. Waarom we dit hebben gedaan? Wij vinden het belangrijk om samen met overheden, bedrijven en het grote publiek te werken aan een betere toekomst voor iedereen. En daar dragen we graag ons steentje aan bij! Nieuwsgierig geworden? Bekijk Puur Groen op onze website of vraag er naar bij een van onze medewerkers.