Een ontwerp met veel groen en ruimte voor biodiversiteit. Zo is deze levende tuin te omschrijven. Bovendien is het ook een tuin geworden waar circulariteit belangrijk is. We zien dat de nieuwe tuin goed aansluit op het woonhuis, het grind is vervangen door een uitbundig bloeiende border met een kleine besdragende boom. Er zijn veel insecten en vogels te vinden in de tuin. De bestaande verharding van de oprit hebben we hergebruikt en de stenen omgekeerd gelegd. Het hele jaar door is deze tuin een prachtig plaatje. Heel mooi is te zien dat er nu meer bewoners van deze straat ook hun voortuin en het vergroenen zijn!

 

Een ontwerp met veel groen en ruimte voor biodiversiteit. Zo is deze levende tuin te omschrijven. Bovendien is het ook een tuin geworden waar circulariteit belangrijk is. We zien dat de nieuwe tuin goed aansluit op het woonhuis, het grind is vervangen door een uitbundig bloeiende border met een kleine besdragende boom. Er zijn veel insecten en vogels te vinden in de tuin. De bestaande verharding van de oprit hebben we hergebruikt en de stenen omgekeerd gelegd. Het hele jaar door is deze tuin een prachtig plaatje. Heel mooi is te zien dat er nu meer bewoners van deze straat ook hun voortuin en het vergroenen zijn!

Galerij van dit artikel