ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

In het mooiste merengebied van Nederland, direct aan het Tjeukemeer in Friesland, ligt het luxe recreatiepark Watervilla’s Friese Meren met 50 schitterende watervilla’s. De villa’s hebben een rieten kap en doorleefde gevelstenen. Samen met de landschappelijke tuinen is dit in perfecte harmonie met de natuur. De watervilla’s staan op ruime kavels en op minimaal tien meter afstand van elkaar. Door de manier waarop ze ten opzichte van elkaar gesitueerd zijn in combinatie met rietkragen en andere beplanting, is een vrij uitzicht gegarandeerd. De struik- en boomsoorten die in het omringende landschap te vinden zijn, zijn doorgetrokken in het villapark en in de tuinen van de villa’s. Elke tuin bestaat uit een basisinrichting die zorgt voor rust en eenheid op het terrein en is gebaseerd op het omringende landschap. Uiteraard heeft elke tuin zijn eigen unieke kenmerken en persoonlijke touch gekregen. Kenmerkend voor de watervilla’s zijn het hoogwaardige afwerkingniveau en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.

Doordat alle villa’s aan het water liggen en allemaal over een eigen aanlegsteiger beschikken zijn ze de perfecte uitvalsbasis voor oneindig veel vaarroutes. Alle aaneengesloten vaargebieden maken het mogelijk om vanaf de villa de Friese meren op te gaan. Het groen op het villapark slaat nu echt aan. Je ziet nu hoe het park bedoeld is. In 2020 gaat de aanleg van de tuinen van de watervilla’s aan het Slotermeer van start. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Galerij van dit artikel

Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren
Watervilla’s De Friese Meren