Snoek Puur Groen en Planting Power gaan samenwerken

Per 1 september 2019 gaan Snoek Puur Groen en Planting Power intensief samenwerken. Hiermee wordt de reeds bestaande samenwerking bekrachtigd. De samenwerking past goed bij het productaanbod van Snoek Puur Groen en de groeiambities van beide bedrijven.

Steeds meer bedrijven en instellingen zien de waarde van groen. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Uit onderzoek blijkt dat interieurbeplanting het welzijn en de productiviteit van mensen verbetert. Mensen voelen zich gezond en fit tussen de planten, het zorgt voor een goede akoestiek en er heerst een gezonde en schone lucht. Interieurbeplanting heeft vele gezondheidsvoordelen en daarnaast brengt groen ook nog eens een fijne sfeer met zich mee. Een beter visitekaartje als groen kun je niet krijgen. Mensen komen uit de natuur, maar raken steeds verder verwijderd van de natuur en veranderen meer en meer in ‘urban people’. Dit leidt tot gezondheidsklachten. Bovendien wordt de kracht van de natuur te vaak ingeruild voor technische oplossingen. Met groen, zowel binnen als buiten, brengen de beide bedrijven de natuur terug in de omgeving, met de boodschap deze ook te koesteren.

Johan Reuvers, directeur/eigenaar Planting Power vertelt: “De samenwerking met Snoek Puur Groen vindt zijn oorsprong in de branchevereniging waarin Snoek en Planting Power beide actief zijn. We zien dat de markt steeds meer vraagt naar totaaloplossingen in groen. Zeker bij nieuwbouw zien we dat de opdrachtgever één partij wil, die kan zorgen voor al het groen. Zowel groen binnen als buiten. Opdrachtgevers willen steeds meer integratie van groen voor het gehele gebouw omdat ze de meerwaarde zien. Op deze marktbewerking spelen we met onze samenwerking in.  Met Snoek Puur Groen hebben we hierin een betrouwbare partner.”