Stimuleer biodiversiteit met je werkgeluk

Deze week is het de week van het werkgeluk. Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Bij Snoek Puur Groen hebben we hier wel een hele unieke manier voor bedacht om te achterhalen wat werkgeluk voor iedere individuele medewerker betekent. In de centrale hal staat een heuze werkgeluksboom. Medewerkers worden uitgenodigd om hun werkgeluk op een kaartje te schrijven en in de boom te hangen. Om de aandacht voor werkgeluk vast te houden planten we de boom als herinnering aan ons werkgeluk. Dit initiatief werkt zo goed dat andere bedrijven geïnspireerd zijn geraakt. Zij volgen ons initiatief op. Vanwege het grote succes geven we hierbij dan ook het startschot aan bedrijven om ook mee te doen met deze groene geluksbeweging. Niet alleen als herinnering aan hoe belangrijk werkgeluk is, maar ook zeker om de biodiversiteit te stimuleren.

Inmiddels kunnen zijn er al een mooi aantal bedrijven aangesloten bij de groene geluksbeweging. Wil jou bedrijf ook aansluiten? Laat het ons weten via info@snoekpuurgroen.nl. Wij kunnen je faciliteren bij de interne communicatie en de implementatie om hier samen een succes van te maken.

SKO Projectinrichting
Veiligheidsregio Fryslan
Planting Power
NHL Stenden Hogeschool
Innovatiemakelaar Gezonde Leefstijl
Refital
Peeze Koffiebranderij
Omrin
Ekwadraat