ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Ontspannen en genieten in eigen tuin. Dit kan Snoek Puur Groen voor elke particulier realiseren. Bij het ontwerpen van de tuin staan de eigen wensen centraal. Er wordt gekeken naar het karakter van de particulier en de sfeer van de woning. Aan de hand daarvan wordt de tuin vormgegeven. “Ik probeer een klik te krijgen met de mensen waarvoor ik een tuin moet ontwerpen. Ik wil weten wie ze zijn en wat ze zelf mooi vinden. De tuin moet uiteindelijk
wat zeggen over de particulier en bij hem of haar passen. De tuin moet zowel voor de particulier als voor andere mensen leven. Dat is voor ons belangrijk”, zegt Gienus Reurink, ontwerper bij Snoek Puur Groen.

De particuliere tuinen van Snoek Puur Groen zijn eigentijds en modern. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het ontwerpen van de tuin. Dit wordt gedaan door materialen her te gebruiken. Snoek Puur Groen vindt circulair bemesten en een klimaatbestendige tuin belangrijk. Zij kijken bijvoorbeeld naar mogelijkheden om water goed af te voeren in een tuin.
Nadat de tuin is aangelegd blijft Snoek Puur Groen betrokken. “We moeten ook kijken naar onderhoud en beheer. Een tuin is een levend product. In het proces moet je mensen begeleiden en adviseren.” Bij een particulier in Emmen heeft Snoek Puur Groen een tuin aangelegd. “Wij konden exact aangeven wat wij wilden met de tuin. Daar is goed naar geluisterd.

Galerij van dit artikel