ClimatAction
DecentWorkEconomicGrowth
GoodHealth
LofeOnLand
Partnerships
SustainableCities

Aan de Nederlandse kust, direct achter het strand van Zandvoort en het Formule 1 circuit als achtergrond, ligt het nieuwe reactiepark Qurios Zandvoort Holiday Retreats met 100 luxe cottages. Bij deze luxe cottages waar veel aandacht aan is besteed, hoort natuurlijk ook een mooie tuin. De beplanting is in een prachtige compositie aangebracht, waardoor deze erg goed in relatie staan met de omliggende natuur. Om een goede basis te leggen, zijn de tuinen aangelegd met natuurlijke, duurzame materialen en veel variatie van inheemse plantsoorten die zich op een natuurlijke manier voegen in het gebied.

Biodiversiteit is een heel belangrijk uitgangspunt van Qurios Zandvoort: de duurzame tuinen streven naar een harmonieus samenleven tussen mens, plant en dier. In dit recreatiepark is er zelfs aandacht geschonken aan de allerkleinste bewoners, namelijk de insecten. Ons custome-made Insectenhotel is gemaakt van afval en trekt veel nieuwe bezoekers wat ook de biodiversiteit stimuleert.

Kenmerkend voor het recreatiepark zijn het hoogwaardige afwerkingniveau en het gebruik van kwaliteitsmaterialen met zo weinig mogelijk afval en met zoveel mogelijk hergebruik. Hierdoor heeft Qurios Zandvoort Holiday Retreats een Green Key keurmerk gekregen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Dit betekent dat wij, Snoekpuurgroen, een stap verder gaan dan de vereiste normale wet- en regelgeving en daar zijn we trots op!

Galerij van dit artikel