ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Deze prachtige ruime tuin met een historische achtergrond, is in 2015
gerenoveerd. Architecten Nico Kloppenborg heeft met veel
zorg het ontwerp voor deze tuin gecreëerd. Het origineel is ontworpen door
Architect Gerrit Vlaskamp in 1865. De al bestaande objecten waaronder de fontein zijn behouden, zodat de bijzondere historie intact blijft. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan mooie negentiende eeuwse elementen zoals; bloemperken, glooiende grasvelden en slingerpaden. Snoek Puur Groen heeft de aanleg van deze tuin verzorgd.

De tuin van het Sint Anthony gasthuis is een passende plek om met elkaar in contact te komen. Het is een beleving om door de paden vol kleur te wandelen,
zowel voor de bewoners als voor bezoekers. Elk gangpad heeft een eigen kleur, wat in de lente tot leven komt. Ook in de herfst heeft deze tuin een sterk
karakter en een bijzondere sfeer.

Erfgoedhoveniers
Snoek Puur Groen is geregistreerd erfgoedhoveniers. Elke historische tuin of park heeft zijn eigen verhaal en deze mooie verhalen blijven behouden voor de toekomst. Het delen van kennis over historisch groen staat hoog in het vaandel. Wij delen deze kennis graag met onze klanten zodat bijzondere verhalen blijven voortbestaan. Wij werken volgens strikte richtlijnen die door Vereniging Erfgoedhoveniers zijn opgesteld. Zo kunnen we kwaliteit, betrokkenheid en deskundigheid waarborgen, zodat groen erfgoed altijd zal blijven.

Galerij van dit artikel