Speeddate

Wil jij weten hoe groen ons gras is?

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe groen het gras bij Snoek Puur Groen is? Wegens het grote succes van de afgelopen keer, organiseren we wederom het banenevent van Snoek Puur Groen! Wil je weten wat er voor jou te doen is in het groen? Kom dan op  woensdag 29 januari 2020 van 16.00 – 19.30 uur naar onze locatie in Grou voor meer informatie over opleiding en carrièrekansen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je het volgende van ons verwachten:

  • Speeddate met Snoek medewerkers over wat we voor jou kunnen betekenen. Stel vragen en bespreek je carrièrewensen. Wij geloven in groei en ontwikkeling en vertellen je daarom ook alles over Snoek Academy.
  • Wil je een carrièreswitch maken? Speciaal voor deze doelgroep hebben we een presentatie over alle mogelijkheden binnen Snoek Puur Groen en opleidingen.
  • Ben je van plan een groenopleiding te volgen? Docenten van de groenopleidingen in Friesland zijn aanwezig om je hier alles over te vertellen. Weet je al zeker dat je een groenopleiding wilt gaan volgen? Regel dan je stage met baangarantie bij Snoek Puur Groen!
  • Maak kennis met groen van de toekomst en nieuwe innovaties zoals klimaatadaptatie, natuur inclusief bouwen, verticaal groen, biodiversiteit stimuleren en infranatuur.
  • Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem een kijkje bij ons wagen- en machinepark.

Wil jij ook deel uitmaken van een hechte club waarin we veel van elkaar vragen, maar minsten zoveel voor elkaar doen? Trek dan je stoute schoenen aan en kom gezellig langs en get the Snoek Puur Groen feeling! Je bent welkom op onze locatie in Grou.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Wanneer: woensdag 29 januari 2020
Tijd: 16.00 – 19.30 uur
Waar: Biensma 6, 9001 ZZ in Grou