ClimatAction
GoodHealth
LofeBelowWater
LofeOnLand
SustainableCities

Deze prachtige groene buitenruimte is onderdeel van de Groene Loper Grou om de natuur te beleven. De Groene Loper is een wandelroute door het dorp waarbij diverse groenstroken met elkaar verbonden zijn. Gezamenlijk vormen ze een uitdagende loop-, speel-, sport-, pluk-, eet- en beleefroute waar jong en oud plezier aan kunnen beleven. Dit onderdeel is speciaal gericht op speel- en sport activiteiten. Uitdagende speelelementen halen het kind in iedereen naar boven. Ga op ontdekkingstocht, speel verstoppertje tussen de bomen en wilgenhutten of probeer je evenwicht te houden op de klim- en klauter speelelementen. Doe je liever een balspel? In het zand is een net gespannen voor een gezellig potje volleybal. Wil je liever even ontspannen? Neem dan plaats op de tribune voor een overzicht over het gehele terrein of ga lekker in het gras zitten. Op dit terrein is de natuur voor iedereen dichtbij.

Galerij van dit artikel