ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Een fijne tuin met veel kleur en met een heerlijke zitplek. Deze moderne leeftuin is van alle gemakken voorzien en is bovendien ook nog innovatief. Zo is er In de tuin is een beregeningssysteem toegepast. Daarnaast houdt de maairobot het gras in topconditie. Met oog voor het woonhuis is gekozen voor een rustige verharding welke de tuin tegelijkertijd ook een speels karakter geeft. De toepassing van stoere buizen met klimplanten is een unieke eyecatcher van deze tuin en brengt een mooie verbinding van het ene naar het andere terras.

Middels het gebruik van vaste planten met verschillende bladcontrasten is het gevoel van seizoensbeleving optimaal gerealiseerd. De cortenstalen randen van de borders geeft extra kracht en warmte aan de tuin. Bestaande bomen geven een fijne schaduw in de zomer om de warmte tegen te gaan. In de toekomst zullen de nieuwe bomen een stukje privacy geven. De kapschuur is een heerlijk plek om in te zitten. een echte outdoor living met fraaie tafel, sfeervolle lampen en heerlijke stoelen. Duurzame verlichting van In-lite zorgt in het donker voor een feeërieke sfeer. Achter de kapschuur is een verrassend moestuintje te vinden en tegelijkertijd ook een heerlijke plek om rustig bij te komen van een drukke dag. Al met al een tuin om puur te genieten!

Galerij van dit artikel