ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Snoek Puur Groen heeft voor deze tuin een renovatieontwerp gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de strakke architectuur van de woning met een optimale groenbeleving. De bestrating is hergebruikt en waar een circulaire gedachte achter zit. De rode kleuren binnen huis zijn in een paar details terug te vinden in de tuin. Hierdoor ontstaat er een mooie samenvoegen van interieur en exterieur. Bestaande bomen geven een fijne schaduw in de zomer om de warmte tegen te gaan. De contrasten tussen de strakke hoge en weelderige beplanting geeft een spannende compositie.

Galerij van dit artikel

Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Een warm welkom door groen bij Nij Smellinghe
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Moderne villatuin met optimale groenbeleving
Een warm welkom door groen bij Nij Smellinghe