ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Een romantische tuin in combinatie met industriele sfeer met uitzicht over de prachtige landerijen. Dit heerlijke plekje in Workum is echt een groen paradijsje geworden. Ontspannen en genieten in eigen tuin. Dit kan Snoek Puur Groen voor elke particulier realiseren.

Bij het ontwerpen van de tuin staan de eigen wensen centraal. Zo is er een moestuin gemaakt waar heerlijke verse groenten worden verbouwd. Ook de kippen hebben een prachtig kippenhok en is er ruimte voor een jacuzzi en sauna om te relaxen. Er zijn meerdere beschutte terrassen aangelegd. Vanuit elk terras is er weer een verrassende beleving te zien. De tuin sluit goed aan bij de architectuur van de woning en straalt rust en eenheid uit en is er aandacht voor privacy in de tuin. Na het ontwerp gemaakt te hebben, zijn we vrij vlot aan de slag gegaan met de uitvoering.

Er is gewerkt met een combinatie van organische en strakke vormen, welke de tuin een verrassend en spannende beleving geeft. In de tuin is er een bewuste keuze gemaakt voor bepaalde soorten beplanting, zodat de tuin het gehele jaar voorzien is van interessante kleuren en vormen. Als de ene bloem is uitgebloeid, begint de andere weer. Puur genieten in alle tijden van het jaar!

Reactie van de klant

Via het werk van mijn vrouw zijn we in contact gekomen met Snoek Puur Groen. De visie die het bedrijf heeft op het gebied van duurzaamheid spreekt ons erg aan. Er is rekening gehouden met materiaalgebruik en over alle elementen in de tuin is erg goed nagedacht. We hebben Snoek Puur Groen aanbevolen bij buurtgenoten en die zijn ook klant geworden. We vinden het vooral erg fijn dat Snoek Puur Groen goed meedenkt bij de realisatie van je droomtuin.

Galerij van dit artikel

Romantische tuin met industriële tinten
Romantische tuin met industriële tinten