ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Groen in en om het kantoor en andere werkplekken is goed voor het klimaat en heeft een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van medewerkers en bezoekers. Het draagt ook bij aan concentratievermogen, stressreductie en een hogere arbeidsproductiviteit. Manter International B.V. heeft het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel staan. En omdat groen zowel het welzijn als de productiviteit van mensen verbetert, mochten wij een paar jaar geleden deze prachtige bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen Vergaderen, telefoneren, lunchen en ontspannen, het kan allemaal in deze bedrijfstuin. En daarnaast is het ook nog een groen visitekaartje.

Het ontwerp
De strakke vormgeving beweegt mee met het gebouw, waarbij de lossen vormen en kleuren van de beplanting een speels karakter geven en zorgen voor een mooi samenspel. De cortenstalen randen van de plantvakken maken de tuin helemaal af en geeft de tuin een warme touch. Ook biodiversiteit stimuleren staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Hier is in het ontwerp dan ook volop rekening mee gehouden. De geuren en kleuren in de tuin trekken veel bijen, hommels en vlinders aan. Daarnaast zorgt dit voor een prachtig gezicht, waardoor iedereen zich welkom voelt in deze bedrijfstuin.

Galerij van dit artikel