ClimatAction
GoodHealth
LofeOnLand
SustainableCities

Deze tuinrenovatie leidde tot grote tevredenheid bij de klant. Met de toepassing van veel kleur, twee terrassen om heerlijk te vertoeven en ruimte om een moestuin te hebben, is deze flink opgeknapt.

Het ontwerp
Tijdens ons eerste bezoek hebben wij samen met de bewoners hun wensen besproken. Belangrijk was dat de nieuwe tuin goed aansluit op de bestaande woning. De nieuw aangelegde tuin is harmonieus verweven met de oude tuin. Een deel van de bestrating is hergebruikt in de nieuwe terrassen. Het contrast van de strakke terrassen en de organische vormen van de tuin geeft een interessant contrast. In de tuin is er een bewuste keuze gemaakt voor bepaalde soorten beplanting, zodat de tuin het gehele jaar voorzien is van interessante kleuren en vormen. Als de ene bloem is uitgebloeid, begint de andere weer. Puur genieten in alle tijden van het jaar! Het gras wordt in topconditie gehouden door een robotmaaier. Doordat de robotmaaier dagelijks het gras maait, wordt er een minimale lengte verwijderd. Hierdoor wordt het gras sterker en zal de grasmat steeds dichter worden. Dit zorgt vervolgens voor minder onkruid in de tuin. Zo heb je meer tijd om optimaal van je tuin te genieten.

Galerij van dit artikel