ClimatAction
GoodHealth
LofeBelowWater
LofeOnLand
SustainableCities

Deze moderne leeftuin is gemaakt voor echte buitenmensen. De strakke vormgeving, met moderne elementen van cortenstaal zorgen voor een warme sfeer. De vijver is gerenoveerd en omkleed met lood, waardoor de vijver de eyecatcher van de tuin wordt. De wuivende siergrassen verzachten de strakke vormen en zorgen voor de juiste balans in de tuin.

Het gras wordt in topconditie gehouden door een robotmaaier. Doordat de robotmaaier dagelijks het gras maait, wordt er een minimale lengte verwijderd. Hierdoor wordt het gras sterker en zal de grasmat steeds dichter worden. Dit zorgt vervolgens voor minder onkruid in de tuin. Ook is er een verlichtingsplan gemaakt en uitgevoerd, waardoor de tuin ook bij donker ontzettend goed uit de verf komt.

Galerij van dit artikel