Wil jij weten hoe groen ons gras is?

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe groen het gras bij Snoek Puur Groen is? Of wil je ontdekken wat jouw mogelijkheden binnen het groen zijn? Doe dan op vrijdag 6 november 2020 mee aan de digitale speeddate en maak kennis met Snoek Puur Groen!

Wat kun je verwachten?
Vraag onze Snoek medewerker het hemd van het lijf en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Wij geloven in groei en ontwikkeling en vertellen je daarom ook alles over onze Snoek Academy. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar wie jij bent, wat je hebt gedaan, wat je zoekt binnen het groen. Is er een match? Dan volgt er uiteraard een vervolggesprek om elkaar nog beter te leren kennen.

Hoe werkt het?
1. Stuur uiterlijk 4 november 2020 je CV naar vacature@snoekpuurgroen.nl onder vermelding van speeddate;
2. Je ontvangt een mail met het tijdstip waarop je op 6 november wordt gebeld;
3.In de mail staat ook de link (Teams) waarmee je in kunt loggen voor de digitale speeddate.

Voor wie?

  • Beginnende en ervaren vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het groen;
  • Als je een groenopleiding volgt en op zoek bent naar een stageplaats;
  • Als je een carrière switch wilt maken;
  • Als je meer wilt weten over scholingsmogelijkheden binnen het groen. We vertellen je over de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met een groenopleiding in Noord Nederland, waar wij nauwe contacten mee hebben.

Wil jij ook deel uitmaken van een hechte club waarin we veel van elkaar vragen, maar minstens zoveel voor elkaar doen? Trek dan je stoute schoenen aan, meld je aan en get the Snoek Puur Groen feeling!

Wanneer: vrijdag 6 november 2020
Waar: Via Teams