Wil jij weten hoe groen ons gras is?

Speeddate – digital edition

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe groen het gras bij Snoek Puur Groen is? Of wil je ontdekken wat jouw mogelijkheden binnen het groen zijn? Doe dan op woensdag 20 januari 2021 van 16.00 – 18.00 uur mee aan de digitale speeddate en maak kennis met Snoek Puur Groen!

Wat kun je verwachten?
Vraag onze Snoek medewerker het hemd van het lijf en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Onze collega’s Anouk en Danny, welbekend van onze wervingscampagne, zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je inhoudelijk vragen over een functie? Stel deze dan aan onze P&O adviseur Baukje.

Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar wie jij bent, wat je hebt gedaan, wat je zoekt binnen het groen. Is er een match? Dan volgt er uiteraard een vervolggesprek om elkaar nog beter te leren kennen.

Hoe werkt het?
1. Stuur uiterlijk 19 januari je CV naar vacature@snoekpuurgroen.nl onder vermelding van speeddate;
2. Je ontvangt een mail met het tijdstip waarop je op 20 januari wordt gebeld;
3.In de mail staat ook de link (Teams) waarmee je in kunt loggen voor de digitale speeddate.

Voor wie?

  • Voor vakmensen die meer willen weten over een openstaande vacature;
  • Beginnende en ervaren vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het groen;
  • Als je een groenopleiding volgt en op zoek bent naar een stageplaats;
  • Als je een carrière switch wilt maken;
  • Als je meer wilt weten over scholingsmogelijkheden binnen het groen. We vertellen je over de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met een groenopleiding in Noord Nederland, waar wij nauwe contacten mee hebben.

Wil jij ook deel uitmaken van een hechte club waarin we veel van elkaar vragen, maar minstens zoveel voor elkaar doen? Trek dan je stoute schoenen aan, meld je aan!

Wanneer: woensdag 20 januari 2021
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Waar: Via Teams