GoodHealth
SustainableCities

Misschien kent u Stenden Hotel? Inmiddels is het hotel verbouwd en gaan ze verder onder de naam Notiz Hotel, waar ook Restaurant Wannee deel van uitmaakt. Niet alleen de naam is nieuw, het hotel is ook gerenoveerd. En daar hoort natuurlijk binnenbeplanting bij. Hotel Notiz heeft hospitality hoog in het vaandel. Hier is bij de binnenbeplanting rekening mee gehouden. In de lobby is gekozen voor diverse soorten beplanting in potten. met diverse beplanting zorgen voor een stukje biophilic design. De beplanting zorgt niet alleen voor een fijne beleving, maar ook voor een goede akoestiek en het zuivert de lucht.  Ook in de hotelkamers is beplanting terug te vinden, wat zorgt voor een fijne sfeer.

Voor de negende keer op rij heeft Notiz Hotel de Golden Green Key kwaliteitsprijs heeft behaald. De Golden Green Key is het hoogst haalbare niveau. Hoe meer vrijwillige maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger het niveau. De Green Key heeft deze eisen ontwikkeld met respect en zorg voor het milieu. Met de binnenbeplanting zet Notiz Hotel ook voor de Green Key kwaliteitsprijs weer een mooie stap. Daarnaast voelt de gast zich met mooi groen in de lobby meer dan welkom.

Galerij van dit artikel