Schrijf u in voor een digitaal adviesgesprek

Bent u klaar voor de lente? Trap dan het buitenseizoen af op 16 en 17 maart 2021 tijdens de digitale versie van beurs Tuin & Sfeer en kom alles te weten over tuintrends, nieuwe tuinideeën en tuin innovaties.

Schrijf u bijvoorbeeld in voor een gratis adviesgesprek met een van de adviseurs van Snoek Puur Groen. Zij vertellen u alles over klimaatadaptatie, duurzaamheid, circulair en biodiversiteit. Wij zien het namelijk als onze missie om iedere tuin die door ons wordt ontworpen, aangelegd en onderhouden, langs deze vier pijlers te leggen.

Maak bijvoorbeeld kennis met een zeer creatieve manier van hergebruik van materialen, met de nieuwste innovaties die goed zijn voor het klimaat of met hoe wij biodiversiteit een boost geven.

Schrijf u in hier voor een adviesgesprek en kom een stap dichterbij uw droomtuin. Graag stellen we onze adviseurs aan u voor:

Lambertus de Ree

Specialisaties
Onderhoud, plantenkennis, biodiversiteit, ambassadeur de groene stad, duurzaam, circulair

Locatie
Grou

“Ik ben een natuurmens. Alles wat groeit en bloeit vind ik mooi en elk jaargetijde heeft zijn eigen waarde. Met mijn ruim 34 jaar ervaring in het groen, wordt ik er blij van als ik betekenisvol kan zijn voor een klant. Ik ga graag het gesprek aan, denk mee en kom met oplossingen. Ik heb oog voor de wensen van de klant. De tuin moet goed voelen en bij ze passen. Vorig jaar hebben we een hele mooie landschappelijke tuin aangelegd, deze klant belde laatst dat hij zo genoten heeft van het afgelopen tuinseizoen en dat de tuin er netjes bij ligt. Dat docht my goed, zoals ze dat in het Fries wel eens zeggen.”

Gienus Reurink

Specialisaties
Circulair, duurzaamheid, klimaatadaptatie, biodiversiteit

Locatie
Emmen

“Al 25 jaar werk ik voor Snoek Puur Groen. ‘Eén met de natuur in alles wat we doen’, daar staat het bedrijf voor. Dat zie je ook terug in mijn ontwerpen. Het gebruiken van duurzame materialen, hergebruiken en biodiversiteit zijn het uitgangspunt bij ieder project. Ook heb ik veel aandacht voor klimaatadaptaties. De laatste jaren valt er veel meer water dan dat we eigenlijk aankunnen en de zomers zijn bloedheet. Door tijdens het ontwerpen van je groen tuin daar rekening mee te houden, kun je erop voorbereiden.”

Jean Berkhout

Specialisatie
Circulair, duurzaam, klimaatadaptatie, biodiversiteit, plantenkennis

Locatie
Grou en Emmen

“De natuur loopt als een groene draad door mijn leven. Ik ben opgegroeid in het groen en ook in mijn loopbaan ben ik altijd werkzaam geweest in de groenbranche. Mijn uitgangspunt is het creëren van een leefbare plek waar de klant van geniet en plezier aan beleefd. Ik geniet van de mooie gesprekken met klanten welke leiden tot inspiratie en creativiteit. Ik probeer de wensen van de klant en tuin ideeën een eigen identiteit te geven met oog voor detail en de toekomst. De interactie vanaf ontwerp tot eindresultaat zorgt voor een op maat gemaakte tuin.”