GoodHealth
QualityEducation

We weten dat planten CO2 omzetten in zuurstof én dat uitzicht op planten een positief effect heeft op de leerprestaties. Daarom zijn planten in een leeromgeving een heel goed idee. Daarnaast is het aan te raden om ook de algemene ruimten voldoende te voorzien van natuurlijke elementen. De pauzes worden daarmee echt een rustmoment voor zowel de leerlingen als ook voor de leraren. Bij OSG Singelland in Drachten mochten we deze prachtige binnenbeplanting leveren. Lunchen of leren op het gezellig gekleurd meubilair? Met hoge plantenbakken heb je altijd groen gezelschap!

Galerij van dit artikel

Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten
Binnenbeplanting OSG Singelland Drachten