ClimatAction
GoodHealth
LofeBelowWater
LofeOnLand

Een tuin waarbij genoten kan worden van het water en het mooie landschap. In deze straat in Workum hebben we eerder een tuin ontworpen en aangelegd, hierdoor is de interesse van deze klant ontstaan. Vanuit de tuin is er een prachtig uitzicht over de Friese landerijen en kan er optimaal worden genoten van de rust van het platteland.

Nadat het huis was opgeleverd hebben we de opdracht gekregen om de hele kavel in te richten. Bij het ontwerpen van de tuin is er rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo is er goed zicht op het water, is er een mooie verbinding gemaakt van binnen naar buiten en loopt het gras af naar het water. Voor de boot is er een aanlegsteiger van steenschotten gemaakt. Deze houten steenschotten zijn goed bestand tegen vocht en water. De tuin staat in goede verbinding met het huis en er zijn er gezellige hoekjes gecreëerd om vanuit elk perspectief een fijne beleving te ervaren. Er is een mooie afwisseling te zien in zowel organische als strakke vormen die voor rust en eenheid zorgen.

In de tuin zijn er meerdere inheemse en meerstammige bomen te vinden die de tuin een rustige sfeer geven. De schellevis tegels zijn mooi gevormd en sluiten aan op de rest van de tuin. Deze tegels worden met natuurlijke grondstoffen in een milieuvriendelijk proces gemaakt. De borders zijn gemaakt van cortenstaal. De roestlaag aan de buitenkant beschermt de kleurrijke bloemen binnenin en gaan hierdoor erg lang mee. De roestbruine kleur van de borders in combinatie met het kleurenmengsel van de bloemen geeft een mooi contrast. Dit zorgt voor een industriële en warme look. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een robotmaaier worden de bewoners van dit prachtige huis ontzorgd in het onderhoud van de tuin en wordt het gras in topconditie gehouden. Een mooi resultaat voor de ultieme beleving van de tuin.

Reactie van de klant

"Tijdens de bouw van ons woonhuis hebben wij uiteraard te maken gehad met diverse leveranciers. Snoek Puur Groen was by far de beste en fijnste leverancier waar we mee gewerkt hebben. Robert en Herman hebben met veel enthousiasme en inzet aan onze tuin gewerkt. Het resultaat is prachtig geworden en zij hebben recht gedaan aan het ontwerp van Lennart. Wij gaan deze zomer genieten van onze prachtige tuin."

Galerij van dit artikel

Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum
Moderne tuin Workum