Wil jij weten hoe groen ons gras is?

Speeddate

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar wat jouw carrièremogelijkheden zijn bij Snoek Puur Groen? Wegens groot succes openen we op donderdag 7 oktober 2021 opnieuw onze deuren voor jou als (potentieel) groenprofessional. Wil jij weten wat er voor jou is te doen in het groen? Wij nodigen je van harte uit voor de speeddate.

Wat kun je verwachten?
Maak kennis met Snoek Puur Groen. Leer de mensen achter de organisatie kennen, waaronder verkoper Jean Berkhout die jou tijdens een presentatie alles vertelt over onze groene dromen en toekomstige plannen. Daarnaast geven we je uiteraard een rondleiding, laten we je onze groenprojecten zien en maak je kennis met het groen van de toekomst en nieuwe innovaties. Tot slot ga je speeddaten met onze medewerkers, die jou alles kunnen vertellen over het groenvak en projecten waar we mee bezig zijn.

Voor wie?
• Beginnende en ervaren vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe
uitdaging in het groen;
• Als je een groenopleiding volgt en op zoek bent naar een stageplaats met           baangarantie;
• Als je een carrièreswitch wilt maken;
• Als je meer wilt weten over scholingsmogelijkheden binnen het groen. We         vertellen je over de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met een     groenopleidingen in Noord-Nederland, waar wij nauwe contacten mee hebben.

Hoe meld je je aan?
In verband met corona verzoeken wij je om je vooraf aan te melden. Dit kan door uiterlijk 3 oktober 2021 een mail te sturen naar vacature@snoekpuurgroen.nl.

Ben je op 7 oktober 2021 niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je wel graag met ons in contact komen? Geef dit dan bij je aanmelding aan. Wij maken dan graag een afspraak met je op een ander moment!

Wanneer:
Datum:                Donderdag 7 oktober 2021
Tijd:                       16.30 – 19.00 uur
Locatie:               Biensma 6, 9001 ZZ Grou