Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar wat jouw carrièremogelijkheden zijn bij Snoek Puur Groen? Wegens groot succes openen we op dinsdag 1 februari 2022 opnieuw onze deuren voor jou als (potentieel) groenprofessional. Wil jij weten wat er voor jou is te doen in het groen? Wij nodigen je van harte uit voor de (online) speeddate.

Wat kun je verwachten?
Maak kennis met Snoek Puur Groen en leer de mensen achter de organisatie kennen. Daarnaast geven we je uiteraard een (digitale) rondleiding, laten we je onze groenprojecten zien en maak je kennis met het groen van de toekomst en nieuwe innovaties. Tot slot ga je speeddaten met onze medewerkers, die jou alles kunnen vertellen over het groenvak en projecten waar we mee bezig zijn. In dertig minuten tijd weet jij alles over Snoek Puur Groen en weten wij ook wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor wie?
Kom naar de speeddate als je een…
• Nieuwe uitdaging zoekt in het groen;
• Groenopleiding volgt en op zoek bent naar een stageplaats met baangarantie;
• Carrièreswitch wil maken.

Hoe meld je je aan?
In verband met corona verzoeken wij je om je vooraf aan te melden. Dit kan door uiterlijk maandag 31 januari 2022 een mail met je contactgegevens te sturen naar vacature@snoekpuurgroen.nl. De speeddate is opgedeeld in tijdvakken van een halfuur en hiermee coronaproof georganiseerd. We nemen contact met je op om een afspraak te plannen binnen een tijdvak. Mocht je voorkeur uitgaan naar een online speeddate, dan is dit uiteraard geen probleem.

Wanneer:
Datum: Dinsdag 1 februari 2022
Tijd: 17.00 – 20.00 uur
Locatie: Biensma 6 in Grou en Willem Schoutenstraat 12 in Emmen