Snoek Puur Groen is samen met Tri groei in groen aanwezig op het Zoo Werkt ’t Festival! Tijdens dit evenement kun je jouw nieuwe baan zien, horen, ruiken, proeven én beleven. In dit artikel lees je wat er te doen valt.

Locatie: Stadionplein 1, 7825 SG Emmen
Datum: donderdag 25 mei 2023
Tijd: van 10:00 tot 19:00
Entree: gratis

Voor wie is het festival?
Het festival is voor werkenden, werkgevers, studenten, werkzoekenden en voor iedereen die wel eens nieuwsgierig is geweest naar ander werk. Leeftijd speelt geen rol. Nooit gedacht aan een andere job? Ook dan ben je meer dan welkom. Wij zijn trots op ons vak en willen je dit graag laten zien en ervaren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat talent de ruimte krijgt om een passende werkplek te vinden en zich verder te ontwikkelen.

Wat is er allemaal te doen?
Ga in onze belevingsstand in gesprek met medewerkers óf ervaar het werk zelf met een groene doe-activiteit. Daarnaast is het podium gevuld met artiesten die er een groot feest van gaan maken. En wat is een festival zonder een lekker hapje en drankje? De beste foodtrucks staan voor je klaar om je favoriete hapje en drankje te bereiden. De keuze is reuze!

Hoe meld je je aan?
Meld je aan via de website van het Zoo Werkt ’t Festival aan. Dit is niet verplicht. Zien we jou daar?