Ontdek de verborgen schatten van historisch groen erfgoed met Snoek Puur Groen. Wij staan klaar om  monumenten en historische panden nieuw leven in te blazen met groene oplossingen voor de toekomst. Met onze expertise weten we de waarden uit het verleden te waarderen. En zetten ons in voor een duurzame nalatenschap voor komende generaties.

Met respect voor het verleden

Het erfgoed dat de sporen van tijd en geschiedenis draagt, zal een nieuwe metgezel vinden in het team van Snoek Puur Groen. De beste manier om het verleden te eren, zal zijn door het erfgoed te conserveren, onderhouden, te repareren, vernieuwen en te verbeteren, op basis van de alom bekende restauratieladder.

Oog voor de toekomst

Snoek Puur Groen zal meer zien dan alleen oude stenen, bomen en structuren. We willen de potentie van deze historische juweeltjes omarmen als levendige groene ruimtes. Bij borgen, states, woonhuizen en landgoederen zullen we handelen conform de eerder genoemde restauratieladder. Zodat flora en fauna kan floreren.

Evolutie in plaats van revolutie

De rol van Snoek Puur Groen zal die van een rentmeester van de geschiedenis zijn. We zullen niet enkel groen behouden, maar met respect voor het verleden ook het fundament leggen voor een duurzame toekomst.

Erfgoed wordt bewaard, zodanig dat de levendigheid weer in het groen wordt gebracht en bezoekers er een mooie dag kunnen beleven.

Groene visie

De visie van Snoek Puur Groen op groener erfgoed zal een eerbetoon zijn aan het verleden dat de weg effent naar een groene toekomst. Zo zal historie niet alleen bewaard worden, maar ook gevierd worden als een levende erfenis, omgeven door de pracht van natuur en duurzame ontwikkeling.

Leaflet historisch erfgoed

Snoek Puur Groen is lid van de vereniging van Erfgoed Hoveniers

Snoek maakt buiten waardevol