Snoek Puur Groen is aangesloten bij de branchevereniging Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).

Vakmanschap

Wanneer u in zee gaat met Snoek Puur Groen, dan kunt u rekenen op:

  • vakkundige aanleg of renovatie van uw tuin;
  • deskundig advies;
  • planmatig onderhoud.

 

Dit wordt allemaal vastgelegd in een heldere gedetailleerde offerte.

Zekerheid

Als VHG-hovenier overhandigen wij altijd een exemplaar van de Algemene Consumentenvoorwaarden die wij hanteren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een goed aangelegde en onderhouden tuin geeft meer tuinplezier.

VHG Garantiecertificaat

Als VHG-hovenier zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden met de grootste zorg worden uitgevoerd. Wij staan volledig achter onze geleverde goederen en diensten. Als bewijs daarvan ontvangt u het VHG Garantiecertificaat.

garantie van uw vhg hovenier

Als er toch iets misgaat

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons weten. Komen we er samen niet uit, dan kunt u de zaak voorleggen aan de Geschillencommissie. Deze onpartijdige commissie beoordeelt uw klacht. Omdat u zaken doet met een VHG-hovenier, heeft u – wanneer uw klacht terecht is – de garantie dat fouten en schade worden hersteld.

Meer informatie