Gladheidsbestrijding

De koude maanden zijn in aantocht. Door winterse weersomstandigheden kan alles dan ook behoorlijk ontregeld zijn. Of het nu gaat om heftige sneeuwval of verraderlijke gladheid door rijpvorming of bevriezing, wij zorgen voor veilige en goed begaanbare terreinen en wegen. Dit waarborgt niet alleen de continuïteit van uw organisatie, maar ook voor de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers, klanten en leveranciers.

Voorkomen is beter dan genezen.
Zeker bij gladde opritten, terreinen en wegen, want gladheid heeft een grote invloed op de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers of bewoners en de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Daarom helpt Snoek Puur Groen u graag om uw terrein toegankelijk te maken en te houden. Wij werken met verschillende zouttypes. Zo beschikken we voor elke toepassing over het juiste zouttype.

Omdat we geen enkele invloed hebben op het weer, spreekt het voor zich dat we u 24/7 van dienst zijn. Dat wil zeggen dat ook buiten reguliere werktijden, in de weekenden en op feestdagen voor u klaar staan!

Neem contact met ons op

Strooiplan

Ieder terrein ziet er anders uit en heeft haar eigen werkprocessen. In een strooiplan brengen onze gladheidsexperts alle werkprocessen en elementen op het terrein in kaart en houden we het voor iedereen overzichtelijk. Dit wordt gedaan aan de hand van een plattegrond. U kunt hierbij denken aan het in kaart brengen van verkeersborden, paaltjes en hoofd- en zijwegen. In het plan beschrijven we de routing, werkwijze en uw wensen hierin. Alles met het doel om de veiligheid en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

 

Veiligheid voor alles

We voorkomen gladheid op uw terrein, maar ook tijdens de sneeuwval en ijzel gaan wij pad om uw terrein begaanbaar te maken en te houden. We beschikken over een uitgebreid machinepark, zodat we alle werkzaamheden op het gebied van gladheidsbestrijding professioneel en duurzaam aan kunnen pakken.

Wij werken op basis van gegevens van MeteoConsult, een onafhankelijk weerinstituut, waardoor we 24 uur per dag op de hoogte zijn van de laatste weersverwachtingen. De gegevens van MeteoConsult zijn ‘location based’, daarom kunnen we snel en adequaat per postcodegebied, provincie of coördinaten van gebouwen gladheidsbestrijding inzetten. Zo weten we precies wanneer we moeten strooien en doen we dat ook alleen wanneer het echt nodig is. Wilt u zorgeloos en veilig genieten van het winterweer? De gladheidsexperts van Snoek Puur Groen staan voor u klaar!

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.