Optimaal genieten met groen

Hoe groot of hoe klein uw wensen voor uw tuin of buitenruimte ook zijn, wij realiseren het. Eerst willen we graag van u weten waar de tuin aan moet voldoen. Misschien heeft u wel ideeën over een type tuin: onderhoudsvriendelijk, modern of juist een hele groene levende tuin.

U ziet uw wensen terug in creatieve ontwerpen die naast innovatief, ook duurzaam zijn. We laten de seizoenen leven en de natuur tot zijn recht komen in uw tuin. Heeft u weinig tijd voor onderhoud? Dan zorgen we ervoor dat u zelf bijna niets hoeft te doen en uw tuin er toch verzorgd uit blijft zien.

Wij willen echt iets unieks voor u ontwerpen: een bedrijfstuin, groen dak, speelplaats of buitenruimte, waar u jarenlang plezier van heeft!

Wilt u ook groen om trots op te zijn?

 

Neem contact met ons op

Ontwerp met ons uw ideale tuin

Wilt u bijvoorbeeld een tuinontwerp met natuurlijke materialen, waterpartijen, een groene gevel of een tuin met veel variatie in plantensoorten, waar vogels, vlinders en andere dieren weer de ruimte krijgen? We zorgen voor een tuin die bij u past.

Bij Snoek Puur Groen verzorgen we alles voor uw tuin, van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Zo kunt u het hele jaar genieten van het beste van de natuur. Of u nu een romantische tuin, een speeltuin met goede verstopplaatsen of een moderne tuin met strakke lijnen wilt, we ontwerpen en maken het. Daarbij houden we altijd rekening met de omgeving en de natuur. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u uw groen altijd op z’n mooist zien?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.