Weer optimaal genieten van uw groen

Is uw tuin slecht onderhouden, is de tuin verzakt of zijn de borders uit hun voegen gegroeid? Wij komen met slimme oplossingen voor elk budget. Wij lossen heel gericht uw probleem in uw tuin of buitenruimte op.

Misschien is een complete herinrichting nodig, maar soms is een kleine ingreep voldoende om ervoor te zorgen dat de structuur weer terugkeert in uw tuin of uw gazon er weer strak en groen uitziet.

We gebruiken het liefst duurzame materialen en zorgen voor zo min mogelijk afval. Uw tuin gaat langer mee en draagt bij aan het welzijn van iedereen.

Wilt u ook weer genieten van uw tuin?

 

Neem contact met ons op

Welk tuinprobleem kunnen we voor u oplossen?

Bent u nog tevreden over het tuinontwerp, maar wilt u andere beplanting, een nieuw gazon, bestrating of achterstallig onderhoud herstellen? Tuinrenovatie kan op vele manieren.

Of het nu gaat om een fijne tuin, mooi groen bij uw bedrijf of een natuurlijke speelplaats, met onze gerichte groene oplossingen maken we het leven van u en uw omgeving aangenamer.

Wij kijken graag naar wat er mogelijk is met de materialen die al aanwezig zijn. Wat kunnen we hergebruiken, hoe zorgen we voor zo min mogelijk afval en houden we de prijs scherp?

Uw groen altijd op z’n mooist zien?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.