(Leer)werkplek hovenier

Hé toptalent! Ben je op zoek naar een uitdagende stage in de wereld van groen? Wil je leren, ervaren en verschillende disciplines beleven? Lees dan snel onze vacature.

Beginnen jouw groene vingers altijd te jeuken? Wil jij van je passie jouw werk maken en volg je op het moment een opleiding in het groen? Top, zoek niet verder. Welke opleiding je ook doet, niveau 2, 3 of 4, BBL of BOL. Het maak niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar studenten met passie voor groen en hebben diverse mogelijkheden voor stages mét baanperspectief. Wij bieden je praktijkervaring waar je straks ook echt wat aan hebt. In onderhoud, in ontwerpen en het aanleggen van groen. Van particuliere tuinen tot complete vakantieparken. Na zo’n uitdagende stage kan jij zeggen dat je alles hebt ervaren.

Wat bieden we?

 • Een stagevergoeding conform CAO;
 • Een mooie leer/werkplek met leuke collega’s en met persoonlijke begeleiding;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • Baanperspectief na afronding van je opleiding.

Dat zijn de praktische kanten, maar eigenlijk willen we graag  dat je plezier hebt in je stage. Want als je dat hebt, komen vaak de beste competenties in je naar boven en kun je terug kijken op een mooie tijd.

Ben jij het groene toptalent dat wij zoeken?
Durf jij het aan om jouw vaardigheden met ons te delen? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.  Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je een mail sturen naar vacature@snoekpuurgroen.nl.

 

Terug naar vacaturepagina

Ben jij degene die wij zoeken?

Vul het onderstaande formulier in en onze HR-adviseur neemt spoedig contact met je op.

  Upload CV

  Motivatiebrief

  Hoe heb je deze vacature gevonden?

  Je bent vier stappen van jouw nieuwe, uitdagende baan verwijderd:

  • 1. Solliciteer op jouw droombaan

   Nadat je hebt gesolliciteerd, streven wij ernaar om jou binnen een week van een reactie te voorzien en weet jij of je binnenkort uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.
  • 2. Plan een sollicitatiegesprek in

   Onze HR-adviseur neemt contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek of om een telefonische intake te doen.
  • 3. Kom langs op één van onze vestigingen

   Je komt langs voor een sollicitatiegesprek op één van onze vestigingen en ontmoet jouw potentiële leidinggevende.
  • 4. Begin met jouw nieuwe baan

   Zijn alle partijen enthousiast en is er overeenstemming bereikt over alle arbeidsvoorwaarden? Dan kan jouw nieuwe baan beginnen!
  Bekijk alle vacatures