Ontwikkel jezelf bij Snoek Puur Groen!

Heb jij passie voor groen en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je een andere draai geven aan jouw carrière? Kom werken bij Snoek Puur Groen! Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Groen is hét beroep van de toekomst: vanwege de klimaatverandering is er in Nederland steeds meer aandacht voor biodiversiteit, vergroening van stedelijke gebieden en het milieu. Wij bieden de beste werkomgeving voor potentiële medewerkers die onze passie delen en samen bieden we onze stakeholders de ongekende meerwaarde van puur groen. Zo werken we aan een gezonde en groene toekomst voor iedereen. Wil jij samen met ons hemel en aarde bewegen om dit doel te bereiken? Bekijk dan ons vacatureaanbod.

Dagelijks werkplezier

Groen speelt niet alleen een cruciale rol in het klimaatbestendig maken en houden van Nederland: het heeft ook een positief effect op jouw geestelijke gezondheid! Ook stimuleren we jouw geestelijke gezondheid door jou een plezierige werkplek te bieden. Het werkplezier ontstaat door jezelf te zijn: de lijnen zijn kort en we zijn open en transparant. Door met elkaar in verbinding te staan, verhogen we ook nog eens de duurzame inzetbaarheid. Daarnaast komt het werkplezier voort door de fijne samenwerking met collega’s. We zorgen voor goed gereedschap en materieel, zodat je optimaal kunt presteren tijdens jouw werkdag.

Ontwikkel jezelf met de Snoek Academy

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en begrippen als biodiversiteit, natuurinclusief bouwen, circulariteit en klimaatadaptatie zijn onlosmakelijk verbonden aan de groenbranche. We blijven daarom als organisatie innoveren en ontwikkelen. Wij verwachten ook van jou dat jij als potentiële medewerker meegroeit in het vak en hierbij de veiligheid en vaardigheden toepast die bij jouw ambitie en functie passen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich binnen onze organisatie blijft ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Daarom investeren wij dagelijks in de ontwikkeling van onze collega’s, dit doen we via onze opleidingsprogramma’s in de Snoek Academy en door gewoon te doén en van elkaar te leren. In de Snoek Academy kun jij jezelf als potentiële medewerker ontwikkelen door interessante cursussen of boeiende workshops te volgen die aansluiten bij jouw functie.