Opleiden tot groenprofessional

Wil jij je verdiepen in een andere tak van sport? Laat je omscholen tot groenprofessional! Hiervoor zijn drie mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL), Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of brancheopleiding volgen. Als groenprofessional word je bij ons ingezet binnen het team onderhoud of aanleg. Beide teams richten zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Ook handig om te weten: we staan niet alleen open voor gediplomeerden, maar ook voor zij-instromers die bereid zijn om een vakdiploma te halen binnen de groene sector. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij zijn aangesloten bij de Groene Hotspot. Vanuit dit initiatief werken scholen met het bedrijfsleven samen om te zorgen voor goede opleidingsmogelijkheden en een grote in- en uitstroom binnen de groene sector. Wij werken als bedrijf nauw samen met scholen zoals Aeres in Leeuwarden en Terra Next in Eelde. Je kunt bij beide scholen terecht voor opleidingen binnen een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Terra Next geeft ook de branche-opleiding van de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Bij de brancheopleiding sluit je elk jaar af met een certificaat die is erkend door de branchevereniging VHG. Binnen een BBL-opleiding is er meer aandacht voor vakken zoals Nederlands en rekenen.

Wij investeren in jou als groenprofessional

Wil je je om laten scholen tot groenprofessional en kies je daarbij voor het volgen van een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of brancheopleiding? Dan nemen wij de opleidingskosten voor onze rekening. Zo kun jij je volledig richten op je opleiding. Bij het succesvol afronden van je opleiding en wanneer het van beide kanten goed bevalt, bieden we je graag een vast contract aan.

Ben jij degene die wij zoeken?

Wil je ons overtuigen waarom we jou moeten recruiten? Vul het onderstaande formulier in en onze recruiter neemt spoedig contact met je op.

  Upload CV

  Motivatiebrief

  Hoe heb je deze vacature gevonden?

  Kom werken bij Snoek Puur Groen

  Als jij een liefde hebt voor groen, creatief bent (met buitenruimtes) en graag deel wilt uitmaken van ons toegewijde team, bekijk dan onze vacatures hieronder en ontdek hoe je kunt bijdragen aan de groei van ons bloeiende bedrijf.

  Bekijk alle vacatures