Vacature Hovenier Aanleg (40 uren)

Vestiging: Emmen en Grou
Uren per week: fulltime
Werk/denkniveau: MBO

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van groen? Met spoed zoeken wij een topper zoals jij, een hovenier aanleg die droomt van het realiseren van een groene droomtuin. Voel je je aangesproken? Lees dan snel onze vacature.

Wat ga je doen?
Sta jij te springen om inspirerende groene omgevingen te creëren? Kriebelen jouw groene vingers bij het realiseren van een droomtuin? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Als hovenier aanleg kom je met inspirerende en innovatieve ideeën en ben je in staat om alle voorkomende aanlegwerkzaamheden voor particuliere tuinen uit te voeren, zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast kun je je vinden in onze circulaire en duurzame werkwijze en laat je de klanten genieten van geweldig groen.


Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een MBO-3 opleiding (Vakopleiding Hovenier / Groenvoorziener);
 • Je hebt enkele jaren werkervaring als hovenier;
 • Je bent in het bezit van VCA Basis Certificaat;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (en bij voorkeur ook E).

Dat zijn de praktische kanten, maar eigenlijk willen we graag dat je plezier hebt in je werk. Want als je dat hebt, komen vaak de beste competenties in je naar boven. Denk aan de teamplayer die je bent en dat je doorpakt en kwaliteitsbewust werkt. Je bent klantgericht en hebt vakmanschap hoog in het vaandel, hiermee zet je een ijzersterke dienstverlening neer.

Wat bieden wij jou?
Bij Snoek Puur Groen bieden wij jou gewoon een vet leuke werkplek. Een groene werkomgeving met veel inspiratie, innovatie en werkplezier, maar ook een informele cultuur en korte communicatielijnen. Met zo’n 120 andere vakmannen en -vrouwen werken we samen aan een duurzame koers: één met de natuur, in alles wat we doen. Je wordt een onderdeel van deze koers en visie. Samen staan we met de neus dezelfde kant op.

Wat we ook belangrijk vinden:

 • Bij ons mag (of eigenlijk moet) je jezelf zijn, we houden van eerlijk en oprecht;
 • Je krijgt waardering in geld, zoals een marktconform salaris, maar ook waardering op de werkvloer;
 • Een vast contract behoort tot de mogelijkheden;
 • Je mag bij ons werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling via Snoek Academy.


Ben jij de hovenier aanleg die wij zoeken?

Durf jij het aan om jouw vaardigheden met ons te delen? Stuur dan je CV met motivatie (graag in één bestand) naar vacature@snoekpuurgroen.nl

Vind je ons een heel leuk bedrijf en spreekt deze vacature je ook aan, maar heb je niet de juiste opleiding gedaan? Wij staan ook open voor zij-instromers, maar overtuig ons wel van jouw ambities! Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Baukje Rekker (P&O), telefoonnummer 0566 62 15 41.

Ben jij degene die wij zoeken?

Vul het onderstaande formulier in en onze HR-adviseur neemt spoedig contact met je op.

  Upload CV

  Motivatiebrief

  Hoe heb je deze vacature gevonden?

  Je bent vier stappen van jouw nieuwe, uitdagende baan verwijderd:

  • 1. Solliciteer op jouw droombaan

   Nadat je hebt gesolliciteerd, streven wij ernaar om jou binnen een week van een reactie te voorzien en weet jij of je binnenkort uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.
  • 2. Plan een sollicitatiegesprek in

   Onze HR-adviseur neemt contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek of om een telefonische intake te doen.
  • 3. Kom langs op één van onze vestigingen

   Je komt langs voor een sollicitatiegesprek op één van onze vestigingen en ontmoet jouw potentiële leidinggevende.
  • 4. Begin met jouw nieuwe baan

   Zijn alle partijen enthousiast en is er overeenstemming bereikt over alle arbeidsvoorwaarden? Dan kan jouw nieuwe baan beginnen!
  Bekijk alle vacatures