Laat de kracht van binnenbeplanting werken

Een gezond klimaat, oftewel planten in kantoren, kantines, zalen en algemene ruimtes werkt positief voor medewerkers, klanten en bezoekers. Uit onderzoek blijkt dat interieurbeplanting het welzijn en de productiviteit van mensen verbetert. Mensen voelen zich gezond en fit tussen de planten, het zorgt voor een goede akoestiek en er heerst een gezonde en schone lucht. Interieurbeplanting heeft vele gezondheidsvoordelen en daarnaast brengt groen ook nog eens een fijne sfeer met zich mee. Een beter visitekaartje als groen kun je niet krijgen.

We worden veel gevraagd door bedrijven die klimaatproblemen hebben. Medewerkers kampen vaak met gezondheidsproblemen zoals droge ogen, zere keel, sufheid en hoofdpijn. Dat noemen we gebouw gerelateerde gezondheidsklachten. Om snel bij het probleem te komen voeren we klimaatmetingen uit, waar onder andere 24/7 de temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, CO2, fijnstof en vluchtige organische componenten (VOC’s) gemeten worden. Op basis van de uitkomsten adviseren we over de mogelijk te nemen stappen met als doel blije medewerkers.

Bij de inrichting van een nieuw pand of bij de renovatie van een bestaand pand wordt steeds meer rekening gehouden met de ruimte voor kantoorbeplanting in het interieur vanwege de positieve effecten van planten op de werkplek. Of het nu gaat om interieurbeplanting voor een kantoor, wachtruimte of entree, wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van puur groen passend bij uw in sfeer en stijl. Uw wensen staan centraal waar we graag onze expertise aan toevoegen.

Neem contact met ons op

Groene gezonde wanden en functionele beplanting


Er zijn vele mogelijkheden voor interieurbeplanting. Plantenwanden, moswanden, verrijdbare plantenbakken of groen op tafels. Dat groen goed is voor de gezondheid wisten we al, maar groen kan ook functioneel zijn. Bijvoorbeeld bij de indeling of afscheiding van een wachtruimtes en kantoren, het geven van meer privacy of routing.

Regelmatig en tijdig onderhouden van interieurbeplanting is belangrijk voor een gezonde en representatieve uitstraling. Om u maximaal te laten genieten van uw interieurbeplanting verzorgen we het onderhoud graag voor u. Met het plantonderhoud abonnement bent u verzekerd van kwalitatieve verzorging van uw beplanting met een uiterlijke levensduur.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.