Aanleg van bedrijfstuin die u voor ogen heeft

Wilt u een bedrijfstuin waar uw medewerkers kunnen ontspannen, met relatief weinig onderhoud en toch natuurlijk mooi in alle seizoenen? We brengen de ontwerpen tot leven en zorgen met de planten en het groen voor de kroon op ons werk. Tuinaanleg is een van onze specialismen.

Van grondwerk, bestrating en beplanting tot waterpartijen en groene daken. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat u precies de tuin of buitenruimte krijgt, die u voor ogen heeft. We creëren een unieke tuin of buitenruimte die leeft, groeit en bloeit.

We gebruiken daarbij het liefst duurzame materialen en zorgen voor zo min mogelijk afval. Uw tuin gaat langer mee en draagt bij aan het welzijn van iedereen.

Wilt u ook groen laten aanleggen door de ervaren professionals van Snoek Puur Groen?

Neem contact met ons op

Genieten van geweldig aangelegd groen

Wilt u een complete bedrijfstuin of buitenruimte aanleggen? Of walbeschoeiing of bestrating laten verzorgen? Wij zorgen ervoor dat we tot een prachtig eindresultaat komen.

De aanleg vindt plaats aan de hand van het tuinontwerp. Onze ervaren mensen kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren.
Een ontwerp van een bedrijfstuin is pas een goed ontwerp als het naadloos aan weet te sluiten bij de omstandigheden, de omgeving en bij uw wensen. Als ervaren hoveniers adviseren we u graag. Zo kunt u (blijven) genieten van het beste van de natuur.

Laat uw tuinaanleg door Snoek Puur Groen doen.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.