Deskundig groenadvies op maat

Wilt u meer natuur in  uw bedrijf, maar weet u niet goed hoe? Een mooie, verzorgde, groene bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Een frisse, groene entree zorgt ervoor dat bezoekers zich sneller op hun gemak voelen. Maar ook voor werknemers is groen een factor van belang.

Er is een direct verband tussen een groene werkomgeving en de gezondheid van uw medewerkers. Medewerkers in een groene werkomgeving zijn gelukkiger, melden zich minder vaak ziek en zijn productiever. En: dankzij groen op het dak en aan de gevel bespaart u ook nog flink op uw energiekosten.

Wij helpen u graag met de inrichting van groen om en binnen uw bedrijf. En natuurlijk staan we u graag bij met advies en onderhoud, zodat uw bedrijfstuin niet alleen nu, maar ook in de komende jaren groeit en bloeit!

Wilt u ook deskundig groenadvies op maat?

Neem contact met ons op

Voor elke bedrijfstuin een oplossing

We denken mee en lossen knelpunten voor u op. Maar we kunnen ook een compleet ontwerp met al uw wensen voor u verzorgen. Weet u niet hoe u uw bedrijfstuin, terrein of park, netjes en verzorgd houdt? Wilt u nieuwe bestrating of willen de planten in een bepaalde hoek niet groeien? We komen graag langs om u te adviseren.

Wij zorgen dat u kunt (blijven) genieten van het beste van de natuur. Daarom is het van belang dat de juiste dingen op het juiste moment gebeuren.

Wilt u uw bedrijfsgroen altijd op z’n mooist zien?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.