Piekfijn onderhoud op maat

Wilt u maximaal genieten zonder daar zelf veel werk van te hebben? Wij nemen het onderhoudswerk graag van u over. Of het nu gaat om onderhoud van een park, entree van een bedrijf, schoolplein of recreatiepark. Wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte het hele jaar er piekfijn en verzorgd uitziet.

Wanneer wij uw buitenruimte onderhouden, verkeert uw beplanting altijd in topconditie. Onze professionals weten wanneer de bomen of heesters gesnoeid moeten worden en wat de beste tijd is om het gazon te bemesten.

Snoek Puur Groen houdt uw tuin, park of buitenruimte mooi en gezond!

Neem contact met ons op

Onderhoud is kwaliteitsbehoud

Weet u niet hoe u uw tuin, bedrijventerrein of park, netjes en verzorgd houdt? Om uw tuin mooi en gezond te houden, is goed periodiek onderhoud nodig.
Een tuin is een levend organisme. Bomen moeten gesnoeid, heggen verliezen hun vorm, sierbestrating verzakt, hout kan gaan rotten, om maar een paar voorbeelden te noemen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw tuin er het hele jaar door optimaal uit te laten zien.

Wij zorgen dat u kunt (blijven) genieten van het beste van de natuur. Daarom scheppen we orde en doen we de juiste dingen op het juiste moment. We stellen graag een onderhoudsplan voor u op.

Wilt u uw groen op peil houden en altijd op z’n mooist zien?

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u een offerte, tips of advies?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.