Snoek Puur Groen is officieel dealer van GardenSwimm zwemvijvers geworden. GardenSwimm is een zwemvijver concept dat ontstaan is uit jarenlange kennis en ervaring. Niet alleen een theoretisch verhaal, maar vooral ontstaan uit praktijkervaring van een zwemvijverpionier en gebruiker. Met het officieel dealerschap wordt de bestaande samenwerking bekrachtigd. De samenwerking past goed bij het productaanbod van Snoek Puur Groen en de groeiambitie van beide bedrijven.

Populair
Zwemvijvers zijn sterk in opmars. En dat is helemaal niet zo vreemd. De zwemvijver is namelijk een perfecte mix tussen een natuurlijk element in je tuin en een eigen zwembad. Tijdens warme zomerdagen kun je een verfrissende duik nemen. In een zwemvijver worden geen chemicaliën gebruikt om het water helder te houden. Het zwemwater is puur natuur. Een goede filterinstallatie en nuttige bacteriën houden het vijverwater schoon. Daardoor is het zeker mogelijk dat er leven is in je zwemvijver. Je zou er bijvoorbeeld een kikker of salamander tegen kunnen komen. Daarmee is een zwemvijver niet alleen een prachtige oplossing voor de hete zomers en een blikvanger in je tuin, maar zorgt het ook voor stimulering van de biodiversiteit.

Wilt u meer weten over natuurlijke zwemvijvers? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of ga naar de pagina natuurlijke zwemvijvers voor meer inspiratie.

Galerij van dit artikel