ClimatAction

Het concept van duurzame recreatieparken vormt de perfecte harmonie tussen natuur, economie en beleving. Het park past naadloos in de omgeving. Slim waterbeheer, klimaatadaptatie en inpassing van groen verminderen kosten en leiden tot een GreenKey Gold-certificering.

Toonbeeld van succesvolle samenwerking tussen mens en natuur

Het recreatiepark biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers niet alleen een accommodatie boeken, maar hun keuze ook baseren op ervaringen en belevingen in de directe omgeving. Het park is ontworpen met aandacht voor alle doelgroepen. Het evenwicht tussen natuur, economie en beleving vormt de basis voor een succesvolle samenwerking.

Duurzaam in alles

Snoek Puur Groen biedt een aanpak voor waardevolle recreatieparken. We benadrukken de magie van ervaringen, waarbij begrip tussen alle belanghebbenden cruciaal is. De sleutel tot succes ligt in een authentiek verhaal dat de persoonlijkheid van de locatie benadrukt, met aandacht voor lokale trots en levendige elementen.

Nieuwe herinneringen en tijdloze ervaringen

De gastbeleving staat centraal, met nadruk op verbinding tussen binnen en buiten, hoge belevingswaarde in de buitenruimte, ervaringen in de natuur, herinneringen maken en tot rust komen. Natuurlijk spelen en leren worden gestimuleerd, met onvergetelijke plekken voor de verschillende gebruikers en de overdracht van verhalen.

De puzzel van parkontwikkeling

Economische duurzaamheid wordt gegarandeerd door maatwerk voor investeerders, inspelen op markttrends, en aandacht voor beheer en instandhouding van investeringen. Het streven naar een GreenKey Gold-certificering omvat aspecten als afvalbeheer, water, materiaalgebruik, energie, beheer, mobiliteit en bewustwording van de milieu-impact. Snoek Puur Groen biedt expertise om de complexiteit van recreatiepark ontwikkeling aan te pakken en potentiële partners te ontzorgen.

brochure recreatieparken

Een prachtig voorbeeld van een duurzaam recreatiepark is Roompot Gulpen

Snoek maakt buiten waardevol