Cleanwater
ClimatAction
DecentWorkEconomicGrowth

Een prachtige vrijwilligers ‘doe-dag’ afgelopen zaterdag in de pure natuur van Greenfield in Emmen. Samen met Vepa zijn we in de vroege ochtend aan de slag gegaan met het gereed maken van de fundering van de bijenkasten, de zitjes bij de wadi en het planten van veel, heel veel struiken. Zo zorgen we nog meer voor de biodiversiteit en het aantrekken van vogels en insecten.

Samen hebben we honderden struiken een plek gegeven, van veld-esdoorn, haagbeuk, zwarte vlier en meidoorn tot liguster, sleedoorn en kardinaalsmuts. Ook het unieke voedselbos van de Stichting Voedseltuin Emmen hebben we uitgebreid met rozebottel en framboos. Mooi straks voor de Voedselbank Zuidoost Drenthe.

Meer over de totstandkoming van GreenField Vepa Emmen kun je lezen op deze pagina: GreenField Vepa, Emmen – Snoek Puur Groen

 

 

 

Galerij van dit artikel

doe-dag vepa greenfield
doe-dag vepa greenfield
doe-dag vepa greenfield
doe-dag bij vepa greenfield
doe-dag vepa greenfield
doe-dag vepa greenfield
doe-dag vepa greenfield
doe-dag bij vepa greenfield