Stage lopen bij Snoek Puur Groen

Bij Snoek Puur Groen hebben we het hele jaar door stageplekken beschikbaar. Van calculator,  ontwerper tot aan hovenier aanleg en onderhoud: voor elke opleiding en interesse is er plek om jouw talent te ontwikkelen en een goed beeld van de praktijk te krijgen. Als stagiair(e) bij Snoek Puur Groen leer je de fijne kneepjes van jouw toekomstige vak en helpen we je bij persoonlijke ontwikkelingsvaardigheden zoals plannen, klantgesprekken voeren, organiseren en samenwerken. Daarnaast leren wij ook graag van jou, dus bestuif ons vooral met al jouw kennis, talenten en vaardigheden! Spreekt jou dit aan? Solliciteer direct op één van de onderstaande stagefuncties. Staat er momenteel geen geschikte stagevacature voor je bij, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur gerust een open sollicitatie naar vacature@snoekpuurgroen.nl.

Nieuwe stageplekken

Wil je jouw carriere kickstarten?

Wil je ons overtuigen waarom we jou moeten recruiten? Vul het onderstaande formulier in en onze recruiter neemt spoedig contact met je op.

  Upload CV

  Motivatiebrief

  Hoe heb je deze vacature gevonden?

  Een tuin om trots op te zijn

  Of het nu gaat om een fijne tuin of een dakterras, onze diensten maken uw leven groener en aangenamer. Van advies en aanleg tot ontwerp en onderhoud van uw tuin. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

  Bekijk alle vacatures